Wil je verhuizen? Dan is het in veel gevallen handig om te kiezen voor een verhuisbedrijf. Dit omdat er veel tilwerk kan zijn en je op een verantwoorde manier je spullen naar een nieuwe woning wilt verhuizen. Een verhuisbedrijf heeft gereedschap en apparaten die gebruikt kunnen worden tijdens een verhuizing. Om het werk makkelijker te maken is het slim om te kijken naar de opties die je hebt. Zelf verhuizen is ook een optie. Echter is dit niet altijd goedkoper. Het is daarom verstandig om eerst te kijken naar de mogelijkheden en dan de twee met elkaar te vergelijken. Dit geldt ook voor zakelijke verhuizingen. Er zijn namelijk verschillende verhuisbedrijven die je kunnen helpen. Een bedrijf zou tevens ook dicht bij je in de buurt gevestigd moeten zijn aangezien je betaalt voor brandstof. Er zal vast wel een verhuizer zijn die je kan helpen bij je verhuizing.

Adreswijziging doorgeven bij de gemeente. Belangrijk!
Het is belangrijk om je verhuizing bij de gemeente op te geven. Dit moet enkele dagen na je verhuizing gebeuren. De gemeente kan verder een boete opleggen indien je dit vergeten bent of dit verzuimt te doen. Niet vergeten dus!

Verhuisbedrijf video
In deze video is te zien hoe vrijwilligers een stichting helpen met het verhuizen.

Wijzer in Geldzaken
Op de website Wijzer in Geldzaken kun je informatie, tips en meer vinden over het beter managen van je geld. Veel zaken, zoals verhuizen, zijn ingrijpende veranderingen waar veel bij komt kijken. Waar let je op? En wat moet je vooral wel en niet doen? Deze antwoorden komen aanbod. Ga naar Wat is Wijzer in Geldzaken pagina of de verhuissectie op de officiële website.