Als je ervoor kiest om een tegelzetter in te schakelen dan wil je natuurlijk graag weten op welke kosten je mag rekenen. De tegelzetter kosten zijn vaak zeer uiteenlopend, aangezien geen enkele klus gelijk is aan elkaar. Er is altijd wel wat anders. Zo zie je in geen enkele badkamer dezelfde tegels of het zelfde legpatroon van de tegels. Daarnaast is de ene ruimte net wat groter dan de andere en kan de tegelzetter er meer tijd kwijt zijn. Ook een badkamer op de tweede of derde verdieping van een woning zal meer tijd kosten dan een badkamer of toilet op de begane grond. Het is dus niet mogelijk om je een exacte prijsopgave te geven. Wel kunnen we het tegelzetter uurloon met je bespreken.

Hoe komt het tegelzetter uurloon tot stand?

Er zijn volop vakmensen en tegelzetters in ons land. En er zit soms een groot verschil in het tegelzetter uurloon wat ze rekenen. Een van de redenen waarom er een verschil tussen het tegelzetter zit is het aantal uren dat een tegelzetter moet besteden aan een klus. Een grote klus zal natuurlijk wat korting kennen en een hele kleine klus een opslag. Ook zal een tegelzetter welke het niet zo druk heeft een lager uurloon rekenen dan een drukke tegelzetter.

Waar mag je op rekenen aan tegelzetter uurloon?

Het tegelzetter uurloon varieert in de regel van 30 tot 50 euro per uur. Het is een grove richtprijs waar je op mag rekenen. Vaak zijn er ook nog andere kosten als voorrijkosten of reiskosten. Ook kunnen er verwijderingskosten zijn.