Als je een tegelzetter nieuwe tegels op je vloer of aan je wand wilt laten plaatsen dan is het slim om de tegelzetter prijzen te kennen. Ontdek de tegelzetter prijzen door meerdere offertes op te vragen bij verschillende tegelzetters. Hierdoor kun je het snelste de tegelzetter prijzen ontdekken. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Om je alvast een idee te geven van de tegelzetter kosten geven we je hieronder een voorbeeld van de mogelijke kosten van het laten betegelen van een badkamer.

Tegelzetter prijzen van een badkamer betegelen

Er zijn veel mensen welke hun badkamer graag willen laten betegelen. De kosten hiervoor bestaan uit het legloon, de kosten van de tegels en de kosten van het bijbehorende materiaal.
Het legloon is per vierkante meter ongeveer 30 tot 40 euro.

De kosten van de tegels liggen tussen de 15 en de 75 euro.

De kosten van de overige materialen (zoals tegellijm en voegmiddel) zijn ongeveer 10 tot 20 euro per vierkante meter. In totaal zijn de kosten 55 euro tot 135 euro per vierkante meter. Een badkamer van 20 vierkante meter zal hierdoor gemiddeld 1.700 euro aan kosten met zich meebrengen om opnieuw te laten betegelen.

Geld besparen op de tegelzetter prijzen?

Natuurlijk is het mogelijk om geld te besparen op de tegelzetter prijzen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tegels te kopen in de opruiming . Je krijgt dan kwalitatief goede tegels voor een lagere prijs. Ook is het slim om te bespreken met een tegelzetter of je enkele zaken samen kunt doen om de kosten te verlagen. Spreek bijvoorbeeld af om zelf alles op te ruimen en om zelf de tegels in te voegen. Als je handig bent en het niet vervelend vindt om je handen uit de mouwen te steken is het mogelijk om hierdoor geld te besparen.