Heb je al ervaring in de bouw en met het zetten van tegels? Vind je dit leuk werk en ben je iemand die nauwkeurig werkt? Dan is het goed om de tegelzetter opleiding te gaan volgen. Zeker als je een goed oog hebt voor kaarsrecht werk en strakke voegen. Ook ben je iemand die goed kan communiceren en samenwerken met anderen. Het is namelijk belangrijk dat jij op de juiste manier met de klant en andere vaklieden kunt communiceren. Ook ben je fysiek in een uitstekende vorm.

Wat mag je verwachten na het voltooien van de tegelzetter opleiding?

Na de tegel zetter opleiding mag je tal van verschillende klussen verwachten. Zo kun je een zwembad gaan betegelen, een keuken opnieuw inrichten en maken. Ook kun je de badkamer veranderen met je handige handjes. De grote, kleine, keramische en natuur tegels komen er perfect in te liggen. Het is heerlijk om de meest mooie wanden en vloeren te maken met de kennis van de tegelzetter opleiding.

Hoe ziet de tegelzetter opleiding eruit?

Je kunt de tegelzetter opleiding in twee jaar afmaken. De opleiding is zeer praktijkgericht en je gaat naar school en werkt bij een erkend leerbedrijf. Dit is een uitstekende combinatie om tussen praktijk en theorie een allround tegelzetter te worden. Het grote voordeel is dat je ook direct al een maandelijks salaris krijgt. De opleiding is trouwens verrassend betaalbaar.

Waar wacht je nog op?

Wacht niet langer en kies nog vandaag voor het ontdekken van de mogelijkheden om de opleiding tegelzetter te gaan volgen. Volg je hart en wordt een uitstekende vakman!