Als je jouw badkamer, toilet of woonkamer wilt veranderen dan kom je al gauw aan het plaatsen van nieuwe tegels. Een tegelzetter inhuren is een slimme zet als je nieuwe tegels wilt plaatsen. Het is volop genieten van een paar nieuwe tegels aan de wand of aan de vloer. Ontdek hoe een paar tegels je hele interieur kunnen veranderen. Met de hulp van een professionele tegelzetter zorg je dat ze vakkundig en goed aan de muur komen of op de grond.

Wat kost een tegelzetter inhuren?

De kosten van een tegelzetter inhuren zijn afhankelijk van de tegels die je kiest, de oppervlakte en ook de kosten van de overige materialen. Het legloon varieert van de 30 tot 40 euro per vierkante meter. Tegels kun je kopen van 15 tot 75 en zelfs 100 euro per vierkante meter. De overige materialen (voegmiddel, lijm) kosten rond de 10 euro per vierkante meter.

De kosten van de tegelzetter inhuren zijn afhankelijk van de soorten tegels (natuursteen is moeilijker te leggen dan keramische tegels), het motief van het legpatroon en ook hoe groot de tegels zijn. De prijs is dus van meerdere factoren afhankelijk.

Door een offerte bij een of meerdere tegelzetters op te vragen is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten leggen van jouw tegels.

Waarom een tegelzetter inhuren?

Als je gebruik maakt van een tegelzetter dan krijg je een garantie op het werk. Je weet dus zeker dat de tegels goed gelegd worden. Daarnaast haal je natuurlijk een vakman in huis welke de tegels op een uitstekende manier weet te leggen. Tevens hoef je zelf geen materialen en gereedschappen te kopen. Het is dus slim om een goede tegelzetter in te huren.