Als je tegels wilt laten plaatsen dan is dat vaak een hele investering. Je zult een aardige som geld uitgeven aan mooie tegels. Daarnaast moet je kosten maken voor de tegelzetter. Gezien de totale kosten is het belangrijk dat het werk goed uitgevoerd wordt. Het is natuurlijk zuur als je veel geld uit moet geven voor tegels, die er scheef in liggen. Het is daarom slim om een tegelzetter garantieregeling af te spreken. Ontdek de mogelijkheden om de tegels er vakkundig in te laten leggen en om daarnaast lang te genieten van de tegelzetter garantieregeling.

Zekerheid voor vakwerk met een tegelzetter garantieregeling

Het is slim om te informeren bij de tegelzetter of hij ook is aangesloten bij een branchevereniging of keurmerk. Hierdoor weet je zeker dat je een tegelzetter kiest welke kwaliteit kan leveren. Een tegelzetter bij een keurmerk zal vaak ook een tegelzetter garantieregeling bieden. Tevens is het bij een keurmerk of een branchevereniging mogelijk om gebruik te maken van een geschillencommissie mocht er een geschil zijn. Hier ga je natuurlijk niet vanuit.

Kwaliteit en vakmanschap

Natuurlijk is het interessant om te letten op de prijs als je een tegelzetter gaat kiezen. Het is echter nog belangrijker om een kwalitatief hoogwaardig afgeleverd werk te krijgen. Daarnaast is het slim om te ontdekken of je ook een garantie krijgt op het werk. Hierdoor weet je namelijk dat het werk goed uitgevoerd zal worden. Het is immers duurder om een klus twee keer uit te laten voeren dan een keer (direct goed). Een iets duurdere tegelzetter in het begin kan zelfs op de lange termijn goedkoper zijn dan een goedkope tegelzetter.