Als je een stukadoor wilt inschakelen dan is het natuurlijk goed om de stukadoor prijzen te kennen. Er zijn twee bepalende factoren bij het inhuren van een stukadoor. Het gaat om het materiaal waar u voor kiest en daarnaast om de oppervlakte welke u wilt laten stukadoren.

Enkele prijsvoorbeelden van stukadoor prijzen

Graag geven we je enkele prijsvoorbeelden om een idee te krijgen van de stukadoor prijzen. Het zijn richtprijzen en van woning tot woning kunnen ze verschillen. Het beste is om een offerte op te vragen bij een of meerdere stukadoors om een goed beeld van de kosten voor uw stukadoor werkzaamheden te krijgen. Hieronder enkele prijsvoorbeelden van materialen per vierkante meter weergegeven.

Microbeton €156 per vierkante meter
Tadelakt €142 per vierkante meter
Microcement €137 per vierkante meter
Beton Ciré €101 per vierkante meter
Stucadoor inschakelen €62 per vierkante meter
Buitenmuur stucen €62 per vierkante meter
Spachtelputz €17 per vierkante meter
Plafond stucen €15per vierkante meter
Leemstuc €10 per vierkante meter
Spack spuiten €10 per vierkante meter

Enkele andere kosten om rekening mee te houden

Het is goed om ook rekening te houden met voorrijkosten. Als een stukadoor van wat verder weg zal komen dan zal hij deze reiskosten doorberekenen in de prijs. Als u verschillende offertes met stukadoor prijzen met elkaar gaat vergelijken dan is het verstandig om de totaalprijs met elkaar te gaan vergelijken. Hierdoor is het mogelijk om een goede keuze te maken. Natuurlijk mag u de kwaliteit van het werk ook niet vergeten. Door op de totaalprijs, de kwaliteit en de garanties te letten is het vaak al snel duidelijk welke van de stukadoors uw woning mooier mag komen maken.