Als je een stukadoor gaat inschakelen dan is hier vaak een redelijke investering mee gemoeid. Het is belangrijk om te weten dat je waar krijgt voor je geld. Het is daarom slim om te informeren of er een stukadoor garantieregeling is op het afgeleverde werk door een stukadoor. Om waar voor je geld te krijgen is het goed om op een aantal zaken te letten.

De stukadoor garantieregeling en brancheverenigingen en keurmerken

Als je een stukadoor gaat kiezen dan is het goed om te kijken of de stukadoor is aangesloten bij een branchevereniging of keurmerk voor stukadoors. Hierdoor kunnen er twee voordelen jouw kant op komen. Het eerste voordeel is dat je weet dat de stukadoor gekwalificeerd is en zijn werk goed uitvoert. Anders zou hij immers geen lid mogen zijn. Daarnaast is er vaak een garantieregeling op het afgeleverde werk. Een derde (bonus) voordeel is dat er vaak ook een geschillencommissie is. Mocht er een geschil zijn dan hoef je niet naar een rechter te gaan. Je kunt het dan voorleggen aan de geschillencommissie van een keurmerk of branchevereniging.

Goed werk met de stukadoor garantieregeling

Als je een goede stukadoor garantieregeling hebt, heb je zekerheid over het eindresultaat. Ook weet je dat je niet bang hoeft te zijn voor scheuren of kleurverschillen na een tijdje. Je hebt immers een stukadoor garantieregeling op het werk.

Kies de juiste stukadoor!

Als je meerdere offertes gaat opvragen van verschillende stukadoors dan is het slim om te kijken naar de kosten, de kwaliteit van het werk en dus ook de stukadoor garantieregeling. Door op deze drie zaken te letten is het mogelijk om de juiste stukadoor te kiezen en om vakwerk te krijgen.