Een stukadoor kan je helpen bij het stuken van je muren en plafond. Een stukadoor is een vakman dat in staat is pleisterwerk op de muren aan te brengen voor een zeer mooie afwerking. Je kunt natuurlijk ook zelf stuken maar dan zou je goed moeten kijken naar meerdere handleidingen. Het is van belang dat je de juiste hoeveelheid water in het pleister doet. Tegenwoordig zijn er zeer veel bedrijven actief die stucwerk aanbieden. Op Speurders staan veel advertenties van personen en bedrijven die je kunnen helpen. Echter zijn er in deze markt veel cowboys actief en willen je graag de opdracht met de goedkoopste producten opleveren. Goedkoop resulteert vaak in duurkoop omdat het pleister van een minimale kwaliteit moet zijn. Zo is er voor de badkamer ander stukwerk nodig dan bijvoorbeeld de woonkamer. Een stukadoor weet exact welke producten waar gebruikt moeten worden. Het zou namelijk niet fijn zijn als het stukwerk na een bepaalde tijd scheuren ed.. laat zien. We adviseren dan ook geen goedkope stukadoors of goedkoop stukpleister.

Stukadoorsbedrijf

Kiezen voor een stukadoor is logisch voor veel mensen. Het is namelijk een moeilijke klus om zelf uit te voeren. Zelfs iemand die heel handig is zal moeite hebben met et goed uitvoeren van het stukadoor werk. Het is belangrijk om te weten hoe de ondergrond voorbehandeld moet worden en ook hoe het stucwerk afgewerkt moet worden.

Wat kost een stukadoor?

De prijzen en kosten van een stukadoor zijn vaak moeilijk weer te vinden. Wij hebben echter voor jou een overzicht samengesteld. De prijzen zijn per vierkante meter en onderverdeeld per groep. Er zijn verschillende werkzaamheden welke een stukadoor kan uitvoeren. Er zijn al oplossingen voor stukwerk vanaf 10 euro per vierkante meter. Het gaat dan om het spackspuiten. Het is echter verstandig om bij meerdere stukadoors een offerte op te vragen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de exacte kosten voor jouw huis.

Populair stucwerk

Vooral glad stucwerk en spachtelputz zijn populair op dit moment. er zijn verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Spachtelputz is zeer sterk en glas stucwerk is gemakkelijk te repareren. Hierom wordt hier vaak voor gekozen.

Een vakman!

Het is goed om te kijken of de stukadoor ook is aangesloten bij een keurmerk. Hierdoor weet je dat je een vakman in huis haalt en dat je vele jaren van het stucwerk kunt genieten. Ontdek hoe een goede stukadoor de meest mooie muren en wanden kan maken in je huis.