De meeste schildersbedrijven hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bij enkele kunt u zelfs terecht voor meer dan schilderwerk alleen. Zo hebben bepaalde bedrijven zich gespecialiseerd in houtwerk of glaswerk. Maar misschien wilt u graag iets doen aan het behang. Is er ook een schilder die u met behangwerk kunt helpen?

Nieuw behang op de muur
Schilderen en behangen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na een likje verf wordt de rest van de ruimte vaak ook onder handen genomen. Zo kunnen sommige muren wel een nieuw behang gebruiken. In dat geval is het tijd om een schildersbedrijf even flink de handen uit de mouwen te laten steken. Zelf behangen is uiteraard mogelijk, maar het resultaat is vaak minder mooi. Behangen is namelijk een klus die veel specialisme vergt. Gelukkig kunt u in Nederland bij veel schildersbedrijven terecht die met veel plezier het behangwerk van u overnemen.

Behang om door een ringetje te halen
Een schilder- en behangbedrijf met een kwaliteitskeurmerk is ABC Schilderwerken en Behangwerken. Dit bedrijf uit het Limburgse Geleen specialiseert zich al jarenlang in behangen. Met een flinke dosis vakkennis zorgt deze specialist voor een mooi resultaat. Zo brengen ze het behang zo strak mogelijk aan door er geen lucht achter te laten komen. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende soorten behang. Denk bijvoorbeeld aan vinyl en textiel, maar ook glasvezelvlies en papierbehang.

Sfeervol behang
Een ander schildersbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van behangen is Voogdgeert uit Enschede. Het bedrijf beschikt over een groot aanbod aan behang, die uw ruimte een andere sfeer geven. Voor een grote klus met bijvoorbeeld papier, vinyl of glasvezel behang kunt u bij dit bedrijf uitstekend terecht. De prijs van het behangen is niet precies te zeggen, omdat het afhangt van de ruimte. U kunt bij verschillende bedrijven het beste een offerte aanvragen.

Vergelijk de prijzen

Wat kost het om een schildersbedrijf voor jouw klus in te huren? Vraag nu gratis en vrijblijvende offertes op maat op. En vergelijk het aanbod in jouw regio.