Schilders zijn vaak van alle markten thuis. Ze zijn praktisch en hebben veel verstand van verfmaterialen, ondergronden en muren. Enkele schildersbedrijven hebben hun expertise uitgebreid. Wat zijn deze expertises, en kan een schilder u ook helpen met glaswerk?

Van alle markten thuis
Succesvolle schildersbedrijven kunnen veel meer dan alleen uw huis verven. Ze zijn experts op het gebied van ondergronden, en weten alles van kleuren. Bovendien kunt u enkele schildersbedrijven ook inschakelen voor andere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan houtreparatie, maar ook glaswerk. Zo plaatsen deze all-round bedrijven kwaliteitsglas in uw huis. Ook voor het installeren van veiligheidsglas en glazen deuren draaien ze hun hand niet om. Enkele schildersbedrijven richten zich bovendien speciaal op oude panden en monumenten. Het glaswerk dat daar wordt geplaatst betreft bijvoorbeeld prachtig glas-in-lood.

Glaswerk van hoge kwaliteit
Een van de schildersbedrijven die u graag helpt met glaswerk is Wilhelm BV uit het Zeeuwse Zaamslag. Dit bedrijf regelt al meer dan 25 jaar glaswerk van hoge kwaliteit. Het voordeel van dit soort bedrijven is de veelzijdigheid. U kunt namelijk uw schilderwerk en glaswerk tegelijkertijd laten doen. Wellicht woont u in een ander deel van het land. Ook daar zijn gelukkig genoeg all-round schildersbedrijven te vinden. Neem bijvoorbeeld Bruins Schilderwerken uit Rijssen. Deze nemen u zowel schilderswerkzaamheden als het plaatsen van glas graag uit handen.

Uw wensen centraal
Alle schilder en glaswerkbedrijven hebben als overeenkomst dat uw wensen centraal staan. Uiteraard hangt daar wel een prijskaartje aan. Schilderswerkzaamheden kosten 30 tot 35 uur, afhankelijk van de grootte en locatie. Voor het plaatsen van glas betaalt u per vierkante meter. Zo kost het plaatsen van standaard dubbel glas gemiddeld 100 tot 115 euro per vierkante meter. Het mooie raamwerk is de prijs meer dan waard. Na een flinke klus kunt u weer genieten van een mooi en opgeknapt huis.

Vergelijk de prijzen

Wat kost het om een schildersbedrijf voor jouw klus in te huren? Vraag nu gratis en vrijblijvende offertes op maat op. En vergelijk het aanbod in jouw regio.