Soms is uw huis aan een flinke verbouwing of renovatie toe. Er zitten bijvoorbeeld scheuren in de muren, er is sprake van houtrot en de verf bladdert van de muren. Vooral bij oudere huizen is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Voor schilderswerkzaamheden kunt u een professioneel bedrijf inschakelen. Enkele daarvan hebben meer in huis dan schilderwerk alleen. Kan een schilder u bijvoorbeeld ook helpen met timmerwerk?

Uitgebreid takenpakket
Diverse schildersbedrijven hebben hun takenpakket uitgebreid. Op die manier hebben ze bijna altijd werk, ook in de wintermaanden. Zo zijn er all-round bedrijven die u naast het schilderen graag helpen met timmerwerk. Dit betreft bijvoorbeeld het behandelen van houtrot, maar ook de reparatie en vervanging van houten onderdelen. Zo behoort het herstel van houten kozijnen het takenpakket van deze bouwbedrijven. De combinatie houtreparatie met een likje verf brengt uw kozijn weer in goede staat. Hetzelfde geldt voor andere houten onderdelen, zoals deuren en trappen. Na een bezoek van deze all-round schildersbedrijven ziet uw woning er weer geweldig uit.

Jarenlange ervaring in het oosten
Vaak beschikken de all-round schildersbedrijven over jarenlange ervaring. Hopelijk bevindt er zich eentje in uw buurt. Een van de schildersbedrijven met jarenlange ervaring is Goossens uit Hengelo. Vele woningen uit het oosten hebben al bezoek gehad van dit bedrijf, dat zich naast het schilderen ook richt op timmerwerk. Al decennia lang ziet Goossens het als een uitdaging om huizen weer in hun oude glorie te herstellen.

All-round schildersbedrijven in de Randstad
Het zou ook kunnen dat u in een mooi huis in de Randstad woont. In de grote steden bevinden zich een groot aantal schildersbedrijven met timmerwerk als extra specialisatie. Zo levert Westerinkschilders uit Amsterdam met veel plezier en passie schilder en timmerwerk van hoge kwaliteit. Voor een all-round schildersbedrijf bij u in de buurt kunt u het beste gebruik maken van onze offerte service en het aanbod vergelijken om te besparen op de kosten.

Vergelijk de prijzen

Wat kost het om een schildersbedrijf voor jouw klus in te huren? Vraag nu gratis en vrijblijvende offertes op maat op. En vergelijk het aanbod in jouw regio.