Tijdens de mooie zomermaanden wilt u misschien het liefst enkel en alleen van het weer genieten en niet bezig zijn met allerlei klussen in en om het huis. In dat geval is het verstandig om dit soort werkzaamheden die u met enige regelmaat moet doen, in de winter plaats te laten vinden. Het schilderen van uw woning is ook zo een klus. Nu hebt u misschien wel eens van de winterschilder gehoord. Schijnbaar is het dus mogelijk om ook in de winter uw woning te laten schilderen. Maar wat doet een winterschilder eigenlijk en wat kost deze vakman precies?

Schilderen in de winter
De winterschilder verschilt in essentie niet van de ‘normale-’ of de zomerschilder. De winterschilder is ook een vakman die precies hetzelfde kan als de normale schilder en vaak is de normale schilder ook een winterschilder. De winterschilder kan uw woning binnenshuis schilderen. Binnen speelt de kou en het weer namelijk bijna geen rol. Maar buiten is dat een heel ander verhaal, zult u misschien denken. Nou, dat valt eigenlijk ook wel mee. De winterschilder beschikt over verfsoorten die ook geschikt zijn om te gebruiken bij lage temperaturen. Daarnaast kan de winterschilder ook maatregelen treffen om geen last te hebben van neerslag. Hierdoor is de winterschilder in staat om ook uw woning in de winter van een lik verf te voorzien.

Verschil in prijs
Iets anders, waar de winterschilder in verschilt van de zomerschilder, is de prijs. De winterschilder is namelijk vooral bekend vanwege de kortingen die hij geeft. Schilders hebben in de winter meestal veel minder werk, dan in de zomer. Daarom geven ze soms hoge kortingen om u te verleiden toch uw woning te laten schilderen. Daarnaast hoeft u ook minder lang te wachten in deze periode. Wat doet de winterschilder? Hij zorgt ervoor dat uw huis er weer tegen aan kan en er prachtig uitziet. Profiteer van de mooie kortingen die soms wel tot 30% kunnen oplopen.

Vergelijk de prijzen

Wat kost het om een schildersbedrijf voor jouw klus in te huren? Vraag nu gratis en vrijblijvende offertes op maat op. En vergelijk het aanbod in jouw regio.