Het is goed om bekend te zijn met de schilder prijzen. Het maakt niet uit of je binnen of buiten je woning wilt laten schilderen. Wanneer je een offerte opvraagt bij een of meerdere schilders dan heb je dankzij deze richtprijzen al een aardig idee of de offerte redelijk is of niet. Natuurlijk kan soms een toelichting nodig zijn op de offerte. Graag helpen we je met deze richtprijzen.

Op welke schilder prijzen moet je rekenen?

Graag bespreken we met je enkele richtprijzen voor het binnen laten schilderen van je huis. Ook voor het buiten schilderen van je huis geven we je graag adviesprijs. Binnen je woning laten schilderen is mogelijk vanaf 35 euro per uur. Ook kun je een prijs per vierkante meter afspreken. Je moet dan rekenen op een prijs van rond de 50 euro. Buiten je woning laten schilder gebeurt in de regel voor een tarief rond de 40 euro per uur. De prijs per vierkante meter ligt rond de 60 euro.

Een exacte prijs

Het is verstandig om bij meerdere schilders een offerte op te vragen. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en schilder prijzen. Het is goed om de verschillende offertes hierna met elkaar te vergelijken. Let op de kwaliteit, de garanties en ook de schilder prijzen. Hierna kun je de knoop doorhakken en de schilder aan het werk zetten.

Vergelijk de prijzen

Wat kost het om een schildersbedrijf voor jouw klus in te huren? Vraag nu gratis en vrijblijvende offertes op maat op. En vergelijk het aanbod in jouw regio.