Natuurlijk kun je ook zelf de woning gaan schilderen als je dat wilt. Het is mooi om te ontdekken welke kwaliteiten je allemaal hebt. Misschien hoort het schilderen hier ook wel bij. En misschien moet je ontdekken dat je toch beter een schilder in had moeten schakelen. Het is echter goed om vanuit een financieel oogpunt zelf de woning te gaan schilderen. Kijk naar wat er mogelijk is en hoe ook jij een mooie woning kunt krijgen door zelf te gaan schilderen. Schilderen kunt u zelf! Of toch niet?

Wat wil je schilderen? Schilderen kun jezelf!

Of je nu een muur, kozijn, muur, deur, radiator of tuinmeubel wilt schilderen. Schilderen kunt u zelf. Het is gewoon een feit. Het verschil zit hem alleen in het eindresultaat. Misschien is het eindresultaat als je zelf gaat schilderen niet zo groot als wanneer je het laat doen.

Enkele tips als je zelf gaat schilderen.

Wees niet zuinig met de verf! Kies voor een top kwaliteit verf om een goede dekking van de muren te krijgen. Een duurdere verf zal sneller en ook veel beter de muren dekken. Het is mooi om te zien hoe je in een keer een dekkende laag kunt verven. Verf ook altijd met dunnen laagjes!

Schilder ook overdag als je zelf gaat schilderen. Je hebt dan het beste ligt en een optimale temperatuur van 15 tot 25 graden. Natuurlijk moet het ook droog zijn als je gaat schilderen.
Schilder ook met de juiste materialen als een kwast of een goede roller. En zorg altijd voor een mooie gladde ondergrond welke vetvrij en stofvrij is.

Vergelijk de prijzen

Wat kost het om een schildersbedrijf voor jouw klus in te huren? Vraag nu gratis en vrijblijvende offertes op maat op. En vergelijk het aanbod in jouw regio.