Als je je woning wilt laten schilderen dan wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen. Je wilt het liefst een optimaal resultaat voor weinig geld. Een schilder goedkoop kan je dus wel passen. En wie zou nu nee zeggen tegen een schilder goedkoop? Tenminste als de kwaliteit van het werk van de schilder goedkoop niet onder doet voor een duurdere schilder.

Hoe kun je een schilder goedkoop vinden?

Het beste is om meerdere offertes op te vragen van verschillende schilders. Op die manier kun je ontdekken welke de goedkoopste schilder is. Let ook goed op de kwaliteit van het werk. Een schilder welke half werk levert voor een goedkoop tarief is uiteindelijk nog duur.

Door meerdere offertes op te vragen ontdek je waar je financieel het beste terecht kunt en welke schilder goedkoop is. Het verschil kan wel 30 procent zijn van de duurste en de goedkoopste schilder.

De winterschilder is een schilder goedkoop

Een goedkoop bedrijf is de winterschilder. Aangezien de schilders in de winter niet buiten kunnen schilderen geven ze je graag een korting om in de winter bij jou binnen de woning te gaan schilderen. Je krijgt vaak een korting van tien procent of meer om je woning van binnen te laten schilderen. Het is daarom beter om nog even te wachten voordat je de woning binnen laat schilderen. Doe dit in de winter en niet in de zomer.

Kies een onderhoudsabonnement

Ook kun je bij een schildersbedrijf een onderhoudsabonnement afsluiten om zo volop te genieten van een mooi geschilderde woning. Doordat de schilder ieder jaar een klein beetje doet en volop aandacht schenkt aan het in stand houden van het goede schilderwerk krijg je veel minder kosten. Op de lange termijn heb je dan een schilder goedkoop.

Vergelijk de prijzen

Wat kost het om een schildersbedrijf voor jouw klus in te huren? Vraag nu gratis en vrijblijvende offertes op maat op. En vergelijk het aanbod in jouw regio.