Ook spinnen kunnen voor een grote overlast zorgen in je huis. Ze zijn vaak in een hele groep actief waardoor je ze op vele plekken kunt tegenkomen. Het is dan zaak om ze te bestrijden en om de zaak niet uit te laten groeien. Een ongediertebestrijder inschakelen om de spinnen te bestrijden is dan een slimme zet. Het is ook mogelijk om het natuurlijk zelf te doen.
De spin
Spinnen hebben een borststuk en een kop welke aan elkaar vergroeid is. De kop kent twee tasters en twee grote sterke kaken. De kaken hebben puntige en giftige klauwen welke met een kanaal richting de gifklieren lopen. Een beet van een spin geeft je wat gif via het kanaaltje van het lichaam en gaat dan in het insect. Een mens hoeft niet bang te zijn voor een spinnenbeet. Een spinnenbeet is ongevaarlijk. Het enige waar je last van kunt hebben is dat ze volop spinnenwebben maken en daardoor je leven zuur.
De leefwijze
Spinnen maken een web om daar hun prooi mee te vangen. De prooi van de spin komt dan in een buis of ander web terecht en wordt daar ingespoten met hun gif. De spin wikkelt de prooi verder in om hem later op te eten.
De bestrijding van spinnen
Spinnen worden op een effectieve manier bestreden met een volledig biologisch afbreekbaar middel. Het heeft zelfs geen gevolgen voor de planten. Het is dus een top middel. Het inschakelen van een bedrijf hiervoor zorgt ervoor dat de spinnen op de best mogelijke manier verwijdert worden en waardoor ook jij genieten kunt van een spinvrij huis.