Ovenvisjes lijken veel op papiervisjes en ook op zilvervisjes. Het is eigenlijk moeilijk om direct te zien om welke van de drie het gaat. Het is wel belangrijk om zo te weten hoe je ze kunt bestrijden. De ovenvisjes bestrijden is dan pas echt goed mogelijk. Vaak zag je de ovenvisjes in een bakkerij. De naam ovenvisjes komen natuurlijk hierdoor. Het bestrijden van de ovenvisjes gebeurt op de juiste manier en is van groot belang.
Ovenvisjes gaan bestrijden
Het is mogelijk om de ovenvisjes te bestrijden. Je ziet ze vaak dicht bij een warme bron, zoals een oven. De ovenvisjes zitten echter ook graag bij een ketel of een verwarming. De temperatuur van 37 graden is voor hun het meest ideaal. Het beste kun je ze bestrijden door hun leefomgeving zo onplezierig als mogelijk voor hun te maken. Je kunt dit doen door de temperatuur omlaag te schroeven.
Hoe je ze bestrijden kunt
Er zijn dus meerdere maat regelen welke je kunt treffen om de ovenvisjes te bestrijden. Het is goed om de temperatuur te verlagen en ook om de warme lucht maximaal af te voeren. Daarnaast is het goed om de naden en kieren af te dichten, zodat ze er niet in kunnen gaan zitten. Ook kun je lijmvallen gaan plaatsen of laten plaatsen.
Wat kost het bestrijden van ovenvisjes?
Als je een bestrijder voor de ovenvisjes gaat inschakelen dan is het belangrijk om hierbij te weten wat de kosten gaan zijn. Het is mogelijk om meerdere offertes op te vragen om zo een goed beeld van de kosten te krijgen. Kies altijd voor kwaliteit en vakmanschap.