Steeds meer mensen worden zich bewust van de bij effecten van een chemische ongediertebestrijding. Het gif komt vaak ook op andere plaatsen terecht en kan daardoor mensen en andere dieren schade toebrengen. Kies daarom voor een ongediertebestrijding milieuvriendelijkheid om volop te genieten van het verjagen van het ongedierte met een goed gevoel. Laten we enkele ongediertebestrijding milieuvriendelijkheid oplossingen bespreken.

Ongediertebestrijding milieuvriendelijkheid: vleermuizen

Vleermuizen zorgen ervoor dat volop motten, muggen en andere insecten worden opgegeten. Ze helpen je dus om geen last te hebben van ongedierte. Plaats een vleermuiskoker of een andere plek waar de vleermuizen kunnen slapen gedurende de dag. Het is een uitstekende manier om minder last te krijgen van insecten.

Ongediertebestrijding milieuvriendelijkheid: uilen en roofvogels

Een uil houdt van muisjes en zal misschien ook nog wel eens een rat willen opeten als deze niet te groot is. Door voorzieningen te treffen om roofvogels en uilen in je tuin te krijgen zal je veel minder last hebben van muizen. Een kat is natuurlijk ook een uitstekend wapen tegen muizen. Hier moet je echter wel voor zorgen.

Volop mogelijkheden

Zo zie je dat er volop manieren zijn om op een milieuvriendelijke manier het ongedierte in en rondom je huis te bestrijden. Een goede controle van je kruipruimte en andere donkere en vochtige plekken is natuurlijk altijd verstandig en goed. Ontdek wat er allemaal mogelijk is.