Als je een lekkage hebt in je woning dan wil je natuurlijk dat deze zo snel als mogelijk wordt opgelost. Je zal dan ook direct een loodgieter bellen om de lekkage te verhelpen. Het is niet vreemd dat de woorden loodgieter lekkage zo dicht aan elkaar verbonden zijn. Vaak ontstaat er volop schade als je een lekkage hebt. Zo kan het water doorstromen naar de verdieping eronder, de muren helemaal vochtig maken waardoor de verf of het behang loslaat en tal van andere schade aan je huis bezorgen. Je kunt lekkage krijgen in de kelder, de badkamer, de keuken en ook in de garage. Eigenlijk bestaat de kans dat er in je hele huis een lekkage ontstaat. Het is dan goed om direct de hoofdkraan dicht te draaien en ook om een loodgieter lekkage te bellen om je te verlossen van het lekkage probleem.

Opsporingsschade bij lekkage

Als je een lekkage hebt dan is het soms moeilijk voor de loodgieter om te ontdekken waar deze lekkage ontstaat. Soms zal hij de hele woning open moeten breken om te ontdekken waar het probleem zit. En dat kan natuurlijk vervelend zijn. Als je echter een ervaren loodgieter hebt dan zal hij dit met beleid doen en vaak al weten waar de mogelijke lekkage ontstaat. Een loodgieter lekkage zal je snel kunnen helpen.

Wat kost een loodgieter lekkage?

Het opsporen van een lekkage zal gebeuren op basis van een uurtarief. De loodgieter kan namelijk moeilijk vooraf inschatten hoe snel en gemakkelijk of hoe moeilijk hij de lekkage zal kunnen vinden. Het uurtarief van een loodgieter lekkage ligt tussen de 40 en de 70 euro per uur.