Een van de problemen waarmee je in huis kunt kampen zijn afvoerproblemen. Soms kan het water in de afwasbak niet meer wegstromen, staat de douche blank omdat het putje verstopt is of komt het water zelfs buiten omhoog uit een afvoer. Het is bijzonder vervelend. Het kan echter nog vervelender zijn wanneer de riolering van je toilet afvoerproblemen kent. Het is maar goed dat er een loodgieter afvoerproblemen specialist is om je te helpen. Hij (of zij) kan de afvoerproblemen verhelpen en weer oplossen.

Speciale apparatuur van de loodgieter afvoerproblemen specialist

Als je al eens afvoerproblemen hebt gehad dan weet je dat een loodgieter je hier goed bij kan helpen. Ook weet je dat hij speciale apparatuur heeft om de verstopping in de leiding op te sporen. Zo heeft hij een lange slang met een minicamera ervoor om de leiding in te gaan. Het is iets wat je zelf natuurlijk niet hebt. Als het ontstoppen met een ontstopper niet helpt dan is het tijd om de loodgieter afvoerproblemen in te schakelen. Het is verrassend betaalbaar en je bent vaak snel geholpen.

Wat kost en loodgieter afvoerproblemen specialist inschakelen?

Als je een loodgieter afvoerproblemen specialist gaat inschakelen dan zijn er vaak voorrijkosten en een tarief per uur. Het uurtarief van een loodgieter ligt rond de 35 euro (en hoger). Het is echter gebruikelijk dat een eerste consult voor een vast bedrag wordt uitgevoerd. Het is slim om duidelijke afspraken te maken over wat de loodgieter voor je moet gaan doen en wat de kosten hiervan zijn. Zo voorkom je onduidelijkheden achteraf.