Niets is vervelender dan wanneer je glasschade hebt. Het is daarom goed om een goede glaszetter te kennen welke je op korte termijn en snel kan helpen. Glasschade kan op verschillende manieren ontstaan. We zullen een aantal van de meest voorkomende soorten van glasschade met je bespreken. Ook zullen we bespreken wat de kosten van glasschade zijn en wie het moet betalen.

Welke soorten van glasschade zijn er?

Graag geven we je een aantal voorbeelden van glasschade. De meest voorkomende is toch wel wanneer er door een ongeluk glasschade ontstaat. Denk hierbij aan een bal welke een onverwachte en ongewenste richting krijgt. Ook kan het zo zijn dat de glasschade ontstaan is doordat iemand ingebroken heeft in de woning. Soms kun je dit zelfs zelf zijn als je de sleutels verloren hebt. Dan is er nog de glasschade welke ontstaan kan doordat de ruit simpelweg te oud is. Ook kan een storm voor glasschade zorgen. Volop redenen dus hoe glasschade ontstaat. Wie gaat het echter repareren en betalen?

Wie helpt je bij glasschade? En wat zijn de kosten?

Het is goed om te weten dat er tal van glaszetters in ons land zijn om je te helpen om de glasschade te verhelpen. Ontdek de verschillende glaszetters bij jou in de buurt.

De kosten van de glasschade zelf en ook van de glaszetter worden in de meeste gevallen vergoedt door de verzekeraar. Het is dus vaak zo dat de glasschade gratis verholpen wordt. Informeer ook bij je verzekeraar naar de vergoeding bij glasschade.