Het is natuurlijk mogelijk om je bestaande ruiten te vervangen voor dubbel glas. Om dit te doen kun je een glaszetter dubbel glas in huren. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kun je het glas laten vervangen. Soms is het echter ook interessant om de hele kozijnen inclusief het glas te vervangen. Het is natuurlijk afhankelijk van hoe goed of hoe slecht je kozijnen zijn. Bekijk echter eerst alle opties om dan een goede keuze te kunnen maken.

Wat kost een glaszetter dubbel glas?

Een glaszetter rekent voor het plaatsen van dubbel glas een tarief van €40 euro tot €50 euro per uur. Natuurlijk kun je ook een offerte voor de hele klus opvragen. Als je slim bent informeer je bij meerdere partijen naar de kosten van het laten plaatsen van het dubbel glas. Hierdoor krijg je een goed beeld van de kwaliteit van de verschillende glaszetters en tevens van de kosten. Op basis hiervan is het gemakkelijker om een keuze te maken. Zie ook www.dubbelglas-subsidie.nl

Vakwerk en garantie!

Als je ervoor kiest om een glaszetter dubbel glas in te huren dan ben je verzekerd van vakwerk. Een glaszetter weet waar hij mee bezig is. Mocht er desondanks toch nog wat mis zijn gegaan bij het plaatsen dan kun je een beroep doen op de garantie. De meeste glaszetters geven een garantie van 10 jaar op hun werk. Het is een lange termijn waar je dus op kunt bouwen. Als er bij het plaatsen iets niet goed is gegaan dan is het mogelijk om een nieuwe ruit te laten plaatsen onder de garantie. Het plaatsen gebeurt natuurlijk ook kosteloos.

Bekijk ook deze website: glasisolatie