Als je de gevel hebt laten reinigen dan is het natuurlijk van groot belang om te zorgen dat de gevel ook mooi schoon blijft. Je geeft natuurlijk niet geld uit aan een gevelreiniging als je deze daarna weer snel smerig gaat worden. Het is daarom slim om de gevelreiniging behandelen en nazorg te bespreken met de gevelreiniger. Het is belangrijk om een optimaal resultaat te krijgen en ook te behouden als je een gevel gaat reinigen.

Welke gevelreiniging behandelen en nazorg is er mogelijk?

Een van de beste manieren om nazorg te doen na een gevelreiniging behandeling is om te kiezen voor het impregneren van de stenen. Soms heeft het vuil de muur geholpen om het vocht buiten de woning te houden. Nu het vuil weg is, is de bescherming er ook niet meer. Door de muur te impregneren heb je een ultieme bescherming tegen het vocht van buiten. Je woning zal er droger door blijven.

Een extra controle

Als nazorg kun je natuurlijk ook bij de gevelreiniger informeren of het mogelijk is, dat ze na een jaar (of twee) weer terugkomen om de woning te controleren. Ze kunnen een lichte schoonmaak van de gevel gaan doen, zodat alles mooi op peil blijft. Je hoeft dan niet meer een grote gevelreinigingsactie uit te voeren.

Wat kost een gevelreiniging behandelen en nazorg?

De kosten zullen per gevel verschillen. De ondergrond en de soort behandeling bepalen de kosten. Het beste kun je bij verschillende gevelreinigers een offerte opvragen om zo een goed beeld te krijgen van de kosten van een gevelreiniging.