Door de hoge uurlonen van een elektricien is het natuurlijk interessant om een elektricien zwart in te huren. Bij het elektricien zwart inhuren hoef je immers geen btw te betalen wat je al 21 procent scheelt en vaak is het uurloon ook wat lager. Wij raden het af om een elektricien zwart in te huren. We begrijpen echter ook wel waarom een elektricien zwart inhuren volop gebeurt.

Waarom een elektricien zwart inhuren?

Het grootste voordeel van een elektricien zwart inhuren is natuurlijk, dat je een veel lagere rekening krijgt. Je hoeft zoals gezegd geen btw te betalen en ook het elektricien uurloon zal veel lager zijn. Zeker als het een grote klus is dan kan dat veel geld schelen. En ook bij een kleine klus is het fijn om niet teveel te betalen. Als je iemand kent die je kan helpen dan kun je hier natuurlijk voor kiezen.

Weet echter wel bij welke klussen je een elektricien zwart inhuren kunt en wanneer niet. Zeker als het een complexe klus is raden we het af om met een elektricien te werken waar je geen rekening van krijgt.

Waarom niet met een elektricien samenwerken zonder een rekening te krijgen?

De belangrijkste reden om niet te kiezen voor een elektricien zwart inhuren is de verzekering en ook de garantie op het werk. Normaal krijg je tot zes jaar garantie op het werk van een elektricien. Als je een elektricien zwart inhuurt dan heb je geen garantie op je werk. Natuurlijk zal de elektricien na een week nog terugkomen om wat te herstellen, maar niet na een of twee jaren.

Ook voor de verzekering is het niet verstandig om een zwartwerker je elektra aan te laten leggen. Mogelijk ben je achteraf niet verzekerd en loopt de schade hoog op. Uiteraard is het zwart inhuren van een elektricien verboden en kan je als je betrapt wordt veel schade opleveren bij de Belastingdienst.

Waarom een elektricien in je regio kiezen?

> Lokale elektriciens kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er weer een storing is
> Kleine lokale bedrijven in leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met elektriciens door offertes op te vragen

Vrijblijvend en deskundig advies?

Indien je je aan het oriënteren bent is het verstandig om niet direct met een elektricien in zee te gaan. Je kunt het beste eerst in contact komen met verschillende bedrijven in je omgeving.

Door het aanbod vervolgens naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten voor het inhuren van een elektricien. Vergelijk het aanbod in je regio door gebruik te maken van onze gratis offerte service.

Wat kost het inhuren van een elektricien?

> Prijzen
> Uurloon elektricien
> Elektricien offertes

Bekijk ook deze artikelen over elektriciens

Elektricien
Aardlekschakelaar
Bedrading vervangen
Elektricien erkend bedrijf
Elektricien onderhoudscontract
Elektricien stroomstoring
Elektricien vacatures
Elektricien verlichting aansluiten
Wanneer wel en wanneer niet inhuren
Elektricien worden
Elektricien zwart inhuren
Elektricien offertes