Er zijn in Nederland veel verschillende keurmerken. Eigenlijk kent iedere branche wel een of meerdere keurmerken. En natuurlijk mogen hier ook de elektricien keurmerken niet bij ontbreken. Een van de belangrijkste zaken om te weten of je te maken hebt met een vakman is door te kijken of ze zijn aangesloten bij een brancheorganisatie of een keurmerk.

Welke elektricien keurmerken zijn er?

Een van de keurmerken voor een elektricien is te kijken of hij bij de Uneto-VNI is aangesloten. Ze stellen hoge eisen aan de aangesloten elektriciens. Ze letten op de veiligheid, de betrouwbaarheid, de duurzaamheid en ook naar de kwaliteit welke geleverd wordt. Ook worden ze goed op de hoogte gehouden met de laatste nieuwtjes. Daarnaast is er ook nog een onafhankelijke geschillen commissie. Mocht er dus een onenigheid ontstaan dan is deze snel op te lossen zonder naar een rechter te gaan.

Wil je in zee gaan met een elektricien?

Als je een elektricien aan de slag wilt zetten dan is het goed om te kijken of de elektricien is aangesloten bij het Uneto-VNI keurmerk. Zo weet je zeker dat je met een vakman te maken hebt. En zelfs als er dan nog wat mis mocht gaan dan kun je altijd een beroep doen op de geschillencommissie.

Een fijn gevoel!

Het is natuurlijk heerlijk om te weten dat er vakmensen aan de slag zijn in je huis en dat je zeker mag zijn van een goede en betrouwbare elektricien!

Vrijblijvend en deskundig advies?

Indien je je aan het oriënteren bent is het verstandig om niet direct met een elektricien in zee te gaan. Je kunt het beste eerst in contact komen met verschillende bedrijven in je omgeving.

Door het aanbod vervolgens naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten voor het inhuren van een elektricien. Vergelijk het aanbod in je regio door gebruik te maken van onze gratis offerte service.

Wat kost het inhuren van een elektricien?

> Prijzen
> Uurloon elektricien
> Elektricien offertes

Bekijk ook deze artikelen over elektriciens

Elektricien
Aardlekschakelaar
Bedrading vervangen
Elektricien erkend bedrijf
Elektricien onderhoudscontract
Elektricien stroomstoring
Elektricien vacatures
Elektricien verlichting aansluiten
Wanneer wel en wanneer niet inhuren
Elektricien worden
Elektricien zwart inhuren
Elektricien offertes