Er is in Nederland eigenlijk een grote branchevereniging voor de installatiebranche en de elektrotechnische branche. Het zijn twee branches welke van groot belang zijn voor ons land. De naam van deze grote branchevereniging is Uneto-VNI. De elektricien branchevereniging is dus de Uneto-VNI. Het is tevens een grote werkgeversorganisatie in ons land. Er wordt dus altijd overleg gevoerd door hun met tal van partijen als scholen, politiek, media en fabrikanten.

Wat valt onder de installatiebranche?

Er zijn een groot aantal verschillende bedrijven welke actief zijn in de woningbouw, de utiliteitsbouw, de industrie en de infrastructurele sector. Advies, uitvoering en beheer van technische installaties valt onder hun verantwoordelijkheid. Het is een dynamische sector.

De elektrotechnische branche

Naast de installatiebranche vinden we ook de elektriciens terug in deze branchevereniging. Uneto-VNI vertegenwoordigt 1200 elektrotechnische bedrijven. Jaarlijks hebben ze een omzet rond de twee miljard.

Kies voor kwaliteit

Je kunt niet zomaar lid worden van de Uneto-VNI branchevereniging. Je moet aantonen dat je een vakman bent, verstand van zaken hebt, veiligheid hoog in het vaandel hebt staan en ook dat je de klant als koning weet te behandelen.

Een eigen onafhankelijke geschillencommissie

Wat ook een sterk wapen van de Uneto-VNI is, is dat ze een eigen onafhankelijke geschillencommissie hebben. Zo worden geschillen snel en ook rechtvaardig opgelost. En dat is natuurlijk prettig en ook goed voor alle partijen.

Op zoek naar een elektricien?

Als je op zoek bent naar een elektricien, kies er dan een welke is aangesloten bij de Uneto-VNI branchevereniging. Kwaliteit en vakmanschap staan er hoog in het vaandel.

Waarom een elektricien in je regio kiezen?

> Lokale elektriciens kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er weer een storing is
> Kleine lokale bedrijven in leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met elektriciens door offertes op te vragen

Vrijblijvend en deskundig advies?

Indien je je aan het oriënteren bent is het verstandig om niet direct met een elektricien in zee te gaan. Je kunt het beste eerst in contact komen met verschillende bedrijven in je omgeving.

Door het aanbod vervolgens naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten voor het inhuren van een elektricien. Vergelijk het aanbod in je regio door gebruik te maken van onze gratis offerte service.

Wat kost het inhuren van een elektricien?

> Prijzen
> Uurloon elektricien
> Elektricien offertes

Bekijk ook deze artikelen over elektriciens

Elektricien
Aardlekschakelaar
Bedrading vervangen
Elektricien erkend bedrijf
Elektricien onderhoudscontract
Elektricien stroomstoring
Elektricien vacatures
Elektricien verlichting aansluiten
Wanneer wel en wanneer niet inhuren
Elektricien worden
Elektricien zwart inhuren
Elektricien offertes