Tijdens de renovatie van je huis kan het zijn dat je de hulp van een vakman nodig hebt. Je kunt namelijk niet elke soort klus zelf oplossen en is het verstandig om bepaalde zaken aan de specialist over te laten.

Dakdekker

Een dakdekkersbedrijf is een bedrijf dat zich specialiseert in het plaatsen en onderhouden van daken op woningen en panden. Een dakdekker biedt verschillende diensten en kan daken aanleggen van verschillende soorten dakbedekkingen. Zo kun je kiezen voor dakpannen, maar ook voor shingles, bitumen, zink of leien. Kijk op pagina dakdekker.

Elektricien

Een elektricien kan je helpen indien het noodzakelijk is om iets aan de elektrische bekabeling in je huis te veranderen. Op pagina elektricien vind je hier meer informatie over.

Gevelreiniging

Het reinigen van gevels en gebouwen wordt gevelreiniging genoemd. In de loop van de tijd kunnen gebouwen door roet, vuil, graffiti, aanslag, vocht ed. er minder mooi uitzien en zijn uitstraling verliezen. Op pagina gevelreiniging vind je hier meer informatie over.

Glaszetter

Een glaszetter kan verschillende soorten glas in ramen en kozijnen plaatsen. Je glas kan stuk gaan door diverse redenen en is het verstandig om zorgvuldig met de scherven om te gaan. Je kunt je namelijk snijden aan het glas. Kijk op pagina glaszetter.

Loodgieter

Een loodgieter kan lekkages en verstoppingen verhelpen en je CV, dakwerk, radiatoren onderhouden. Het is altijd verstandig om van tijd tot tijd je cv ketel te laten onderhouden. Dit kan namelijk problemen in de toekomst voorkomen. Open pagina loodgieter voor meer informatie.

Ongediertebestrijding

Ongedierte kan een vervelend probleem zijn. Een ongediertebestrijder kan je helpen met het voorkomen, bestrijden en het weren van ongedierte. Het meest voorkomende ongedierte zijn muizen, ratten, mieren, spinnen, wespen, vogels, mollen en woelratten, vliegen. Kijk op pagina ongediertebestrijding.

Schilder

Er zijn veel bedrijven en zelfstandigen die zijn of haar diensten als schilder aanbieden. Op het internet staat het vol van de advertenties. Maar hoe kies je nu een goede schilder uit die degelijk werkt verricht voor het bedrag dat je betaalt. Kijk op pagina schilder.

Stukadoor

Er zijn veel bedrijven en zelfstandigen die zijn of haar diensten als schilder aanbieden. Op het internet staat het vol van de advertenties. Maar hoe kies je nu een goede schilder uit die degelijk werkt verricht voor het bedrag dat je betaalt. Kijk op pagina stukadoor.

Tegelzetter

Een tegelzetter kun je inschakelen voor het betegelen van muren en vloeren. Het tegelwerk gebeurt vaak in ruimtes zoals het toilet en de badkamer. Ook de keuken kan door een tegelzetter op een mooie manier betegeld worden. Je vindt meer informatie op pagina tegelzetter.

Timmerman

Een timmerman is een specialist die je kan helpen bij het onderhouden van houten vloeren, wanden, kozijnen, deuren, ramen en daken. Op pagina timmerman is hier meer over te lezen.

Verhuizers

Wil je verhuizen? Dan is het in veel gevallen handig om te kiezen voor een verhuisbedrijf. Dit omdat er veel tilwerk kan zijn en je op een verantwoorde manier je spullen naar een nieuwe woning wilt verhuizen. Een verhuisbedrijf heeft gereedschap en apparaten die gebruikt kunnen worden tijdens een verhuizing. Kijk eens op pagina verhuizers.