Het is goed om op een aantal zaken te letten als je een zonwering gaat kopen. Graag geven we je een aantal zonwering tips om een goede keuze te maken. Door de tips goed door te nemen is het mogelijk om onverwachte verrassingen te voorkomen.

Zonwering tips: de prijs

De prijzen van zonwering worden door verschillende factoren bepaald. Het belangrijkste is natuurlijk wel soort zonwering je kiest. Zo is binnen zonwering een stuk goedkoper dan buiten zonwering. Je kunt al een kant en klaar gordijn krijgen vanaf 20 euro. Een kinkarm scherm is een heel stuk duurder en dan moet je rekenen op een prijs van 600 tot 700 euro voor vier vierkante meter. Een tip is om de binnen zonwering goed op maat te laten maken. kies niet voor een kant en klare oplossing.

Zonwering tips: de zonwering plaatsen

Laat de zonwering door een professional plaatsen. De professional zal de zonwering op de juiste manier plaatsen waardoor je er jaren van kunt genieten. Het ligt natuurlijk aan het soort zonwering of je dit zelf gaat doen of niet. Als je op de eerste verdieping een zonwering, zoals een uitvalscherm, wilt plaatsen dan kun je dit het beste laten doen door een vakman.

Zonwering tips: de garantie

Als je zonwering gaat kopen dan is het goed om te kijken hoe lang je garantie krijgt op de zonwering. De zonwering kent in de regel 5 jaar garantie. Het kan zijn dat je soms meer garantie krijgt. Ook is het belangrijk om te weten of de garantie geldig is als je zelf de zonwering gaat plaatsen. Informeer dus niet alleen naar de garantie, maar ook naar de voorwaarden van de garantie.