Als je shutters gaat kopen dan is daar vaak een redelijke investering mee gemoeid. De kosten van de shutters zelf en ook de kosten van het plaatsen en monteren van de shutters. Het is goed om te ontdekken hoe ook jij mooie shutters kunt krijgen zonder hier al te veel risico bij te lopen. Er zijn namelijk verschillende shutters garantieregelingen en punten waar je aandacht aan kunt besteden. Graag bespreken we de shutters garantieregeling met je en waar je op moet letten.

De fabriek en de shutters garantieregeling

Natuurlijk mag je ook bij shutters een fabriek garantieregeling verwachten. Het is goed om te zien welke garanties de verschillende fabrikanten op hun shutters geven. In de regel zal je een standaard garantie krijgen van een tot twee jaar.

Een shutters garantieregeling en de montage

Als je een bedrijf de shutters laat monteren dan is het goed om te weten welke garanties je hierbij mag verwachten. Het is goed om te weten of het montagebedrijf ook is aangesloten bij een garantiefonds. Als dit het geval is dan weet je namelijk zeker dat je aanbetaling veilig is. Het bedrijf kan zelfs failliet gaan of van de aardbodem verdwijnen en dan nog zorgt het garantiefonds ervoor dat jij je shutters in je woning krijgt.

Een tevredenheidsgarantie

Er zijn soms ook mogelijkheden om met een shutter bedrijf een tevredenheidsgarantie af te spreken. Het zorgt voor een optimaal resultaat voor jou en de shutters in je huis.