Bij het aanschaffen van rolgordijnen, kun je kiezen uit verschillende rolgordijnen merken. Ieder merk heeft een geheel eigen assortiment, stijl, prijs en prijs-kwaliteitverhouding. Het is dan ook belangrijk om je bij het aanschaffen van rolgordijnen te verdiepen in de verschillende merken die er op de markt zijn, zodat je rolgordijnen van het juiste merk bestelt, afhankelijk van je wensen, eisen, behoeften en budget. Op deze pagina worden de populairste rolgordijnen merken kort beschreven.

Eén van de populairste rolgordijnen merken is Luxaflex. Iedereen heeft wel eens gehoord van dit merk Luxaflex. Dit komt omdat een populair product van het merk Luxaflex zo veel terrein heeft gewonnen in Nederland dat het product van het merk bij iedereen bekend staat onder de merknaam. We hebben het natuurlijk over de luxaflex die voor vele ramen in Nederlandse woningen en kantoren hangen. Naast de populaire luxaflex van het merk, produceert Luxaflex ook rolgordijnen. Deze rolgordijnen staan bekend om hun kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een ander populair merk is Velux. De verschillende soorten Velux rolgordijnen zijn te herkennen aan de maat, de vorm, de afwerking en de bedieningswijze van de rolgordijnen. Omdat Velux rolgordijnen erg gebruiksvriendelijk zijn en bovendien een mooie, strakke uitstraling hebben, zie je de rolgordijnen van Velux terug in vele huishoudens in Nederland. Daarnaast hebben de rolgordijnen van Velux een schappelijke prijs, waardoor deze rolgordijnen interessant zijn voor vele verschillende mensen.

Andere bekende rolgordijnen merken zijn tot slot Bece rolgordijnen, Verasol rolgordijnen en Cedeko rolgordijnen. Ook de rolgordijnen van deze merken zie je terug in vele Nederlandse huishoudens en worden verkocht in winkels over heel Nederland.