Als je lamellen gaat kopen dan moet je natuurlijk hier geld voor betalen. Je zal geld moeten betalen voor de lamellen zelf en ook voor het monteren van de lamellen. Tenminste als je niet zelf de lamellen gaat monteren. Het is goed om te weten welke garanties je mag verwachten als je lamellen gaat kopen en ook wanneer je de lamellen laat plaatsen. Informeer daarom altijd naar de lamellen garantieregeling. Hierdoor weet je precies wat je mag verwachten.

De lamellen garantieregeling op de lamellen

Als je lamellen gaat kopen dan mag je altijd rekenen op een fabrieksgarantie. Fabricage fouten en mogelijke fouten welke later naar boven komen worden dan vergoed. Het is fijn om te weten dat hier vaak nooit moeilijk om gedaan wordt en je dus met vele plezier de juiste lamellen kunt kopen. De garanties kunnen verschillen naargelang het materiaal wat er wordt gebruikt. Het is echter een garantie waar je op kunt bouwen.

De lamellen garantieregeling op het installeren

Als je de lamellen laat monteren door een bedrijf dan is het slim om te informeren of ze zijn aangesloten bij een keurmerk of een branche organisatie. Als dit het geval is dan weet je dat je met vakmensen samen gaat werken. Hierdoor zullen de lamellen ook veel beter en mooier gemonteerd worden.

Als je een aanbetaling moet doen bij het bedrijf dan is het slim om te informeren of ze ook zijn aangesloten bij een garantiefonds. Als dit het geval is dan weet je namelijk zeker dat het werk ook uitgevoerd bij een mogelijk faillissement van het bedrijf of bij andere nare omstandigheden. Let op alle garanties als je lamellen gaat kopen.