Als je de tuin opnieuw laat bestraten of de oprit laat beklinkeren dan zijn er volop verschillende soorten tegels waar je uit kunt kiezen. Het is vaak moeilijk om voor de juiste stratenmaker soorten tegels te kiezen. Het is daarom slim om met de stratenmaker te overleggen wat er mogelijk is. Ook kun je natuurlijk naar een zaak gaan waar ze volop verschillende stratenmaker soorten tegels hebben. Je kunt dan ook direct zien wat de kosten zijn. Laten we een aantal stratenmaker soorten tegels bespreken.

De stratenmaker soorten tegels: betonbestrating

Er zijn volop verschillende soorten betonbestrating. Ze worden vooral gekozen omdat ze een van de goedkoopste oplossingen zijn en in vele verschillende maten en afmetingen beschikbaar zijn. De gemiddelde betonbestrating kost tussen de 15 en 35 euro per vierkante meter. Kies voor een mooie bestrating van betonstenen en je kunt er vele jaren van genieten. Beton is een hard materiaal en gaat dus lang mee. Ze kunnen op termijn wel verkleuren. Je kunt ook voor grindtegels kiezen, waar de deklaag van split of grind is.

De straten maker soorten tegels: natuursteen

Natuursteen is een stuk duurdere. Het is beschikbaar tussen de 30 en 60 euro per vierkante meter. Bij natuursteen moet je denken aan leisteen en aan marmer. Het zijn exclusieve stenen waar je tuin en de bestrating erg mooi eruit zal zien. Je krijgt een luxe uitstraling met een mooie natuursteen tegel. Er zijn volop verschillende kleuren, structuren en soorten verkrijgbaar. Het is keihard en zal je zeer lang plezier bieden. Voor vorst hoef je trouwens ook niet bang te zijn!

Kies de juiste stratenmaker soorten tegels en je zult vele jaren gaan genieten van een mooie oprit of een mooie tuinbestrating.