Het is goed om te weten welke stratenmaker prijzen er zijn als je een stratenmaker wilt gaan inhuren voor een klus. Je wilt natuurlijk niet de hoofdprijs betalen om de je tuin te laten bestraten of je oprit. Het is daarom slim en ook verstandig om meerdere offertes van verschillende stratenmakers op te vragen. Zo ontdek je de stratenmaker prijzen.

Wat bepaalt de stratenmaker prijzen?

De stratenmaker prijzen worden vooral bepaalt door de oppervlakte en de complexiteit van het bestraten. Als het een kleine klus is dan kan het trouwens per vierkante meter vaak duurder zijn dan wanneer je een grote klus hebt. Wil je besparen op de stratenmaker prijzen dan is het goed om juist meer te laten doen dan minder. Kies ervoor om de voortuin en de oprit in een keer te laten bestraten.

Een zwartwerker?

Natuurlijk kun je voor een zwartwerker gaan kiezen. Het is dan echter wel zo dat je geen aanspraak kunt maken op het werk. Ook kun je geen garantie krijgen op je werk. Het is goed om te ontdekken dat het uiteindelijk goedkoper kan zijn om een echte stratenmaker in te huren. Mocht er trouwens wat gebeuren met de stratenmaker dan kan jij nog aansprakelijk zijn voor de schade welke hij heeft opgelopen.

De stratenmaker prijzen

Een stratenmaker kost gemiddeld tussen de 30 en de 40 euro per uur. Per vierkante meter is dit ongeveer 10 tot 20 euro. Op die manier kun je dus snel en ook gemakkelijk uitrekenen welke kosten je allemaal maakt. Natuurlijk zijn het niet de exacte stratenmaker prijzen. Deze kunnen hoger of lager zijn voor jouw specifieke klus.