Wil je graag een stratenmaker worden? Wil je zorgen voor een mooie bestrating in de tuinen van mensen en een mooie oprit? Dan moet je stratenmaker worden. Je kunt stratenmaker worden door de stratenmaker opleiding te gaan volgen. Je zult uiteindelijk een mooie baan krijgen waar je met je handen kunt werken en ook waar je volop afwisseling zult hebben en heerlijk buiten kunt zijn. En dat is natuurlijk wel heerlijk. Toch?

Wat ga je doen na je stratenmaker opleiding?

Als je geslaagd bent en een allround stratenmaker ent dan zal je een nieuw straat in een woonwijk kunnen maken, je kunt gaten repareren in de wegen en ook een bankje of een vuilnisbak op de stoep plaatsen. Daarnaast kun je mooie tegels leggen in een park of verkeersborden plaatsen. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is als je en allround stratenmaker bent. En dat allemaal dankzij een stratenmaker opleiding.

Wat mag je verwachten tijdens de opleiding?

Je mag een zeer gevarieerde opleiding verwachten. Er is volop ruimte voor theorie en ook voor de praktijk. Je docent zal je op school helpen en er is ook een leermeester op het bedrijf waar je gaat werken. Tijdens de opleiding zal je leren te bestraten, afwerken van straatwerk, leren werken volgens een tekening, de gereedschappen te hanteren en ook om goed te rekenen om je werk als stratenmaker goed te kunnen uitvoeren.

Wacht niet langer

Als je graag een stratenmaker wilt worden dan moet je niet langer wachten en gewoon aan de slag gaan. Het is heerlijk om te ontdekken hoe ook jij volop kunt genieten van een mooie baan als stratenmaker.