Als je de tuin wilt gaan bestraten of de oprit dan kun je voor verschillende tegels kiezen. Ook kun je kiezen voor stratenmaker klinkers. Het grote voordeel hiervan is dat je volop verschillende legpatronen kunt kiezen en de stratenmaker klinkers in tal van verbanden kunt laten leggen door een stratenmaker. Bekijk bij een hovenier of bij een bedrijf welke stratenmaker klinkers verkoopt de mogelijkheden om zelf een goede keuze te maken.

Wat zijn de prijzen van stratenmaker klinkers?

De stratenmaker klinkers kun je al verkrijgen van af 8 tot 20 euro per vierkante meter. De prijs is sterk afhankelijk van het soort materiaal welke je gebruikt. Betonklinkers zijn een stuk goedkoper dan een natuurstenen klinker. Het beste is om naar een zaak te gaan om de verschillende stratenmaker klinkers met elkaar te vergelijken. Je kunt de klinkers zien en vasthouden en zo de beste keuze maken. Natuurlijk kan je ook het advies van een goede stratenmaker inschakelen om de juiste stratenmaker klinkers te kiezen.

Welke stratenmaker klinkers zijn er?

Er zijn verschillende soorten stratenmaker klinkers. Laten we er een paar noemen. Zo zijn er betonklinkers, kleiklinkers, kasseien en ook natuurstenen klinkers. De betonklinkers zijn het goedkoopste en de kasseien en natuursteen klinkers vallen in het wat duurdere segment.

Hoe kun je de stratenmaker klinkers gaan leggen?

Er zijn verschillende verbanden waar je uit kunt kiezen. Zo is er het halfsteensverband, het blokverband, het keperverband, het elleboogverband, het diagonaalverband, het zigzag verband en ook het sierverband waar je uit kunt kiezen.

Kies een mooie klinker en een goed patroon!

Door de combinatie van een mooi legpatroon te gebruiken in combinatie met een mooie soort klinker kun je een geweldige straat krijgen!