Een stratenmaker inhuren is een slimme zet als je jouw oprit wilt laten verbeteren of je tuin wilt voorzien van een mooie bestrating. Gemiddeld kost een stratenmaker inhuren je rond de 30 tot 40 euro per uur, wat omgerekend per vierkante meter 10 tot 20 euro. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van hoeveel werk je hebt en hoe complex het werk is. Met een paar grote tegels kan een stratenmaker natuurlijk sneller en ook meer vierkante meters doen dan met een kleine klinker. Het is helemaal aan jezelf om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Een stratenmaker inhuren of het toch zelf doen?

Misschien twijfel je of je het straatje zelf wilt gaan bestraten in plaats van een stratenmaker inhuren. Je zult mooi wat geld in je portemonnee houden. De vraag is natuurlijk wel of je ook vakwerk geleverd krijgt. Vaak is het beter om een paar euro extra uit te geven om vakwerk te krijgen en zelf je handen schoon te houden. Je moet namelijk zorgen dat alles goed afwatert en de stenen er mooi strak in komen te liggen. Wees slim en bespaar jezelf het zware en kies ervoor om een stratenmaker inhuren.

Alles geregeld!

Met een stratenmaker inhuren heb je alles geregeld. Je hoeft alleen maar te zorgen voor de stenen welke geplaatst moeten worden. De stratenmaker zal al het gereedschap meenemen. Ook weet de stratenmaker precies wat er moet gebeuren en zal veel sneller dan jij de hele straat er mooi en netjes in hebben liggen. Een stratenmaker inhuren is een slimme zet en je zal er geen spijt van krijgen.