Als je de tuin wilt laten bestraten dan kun je ook voor een goedkope oplossing gaan. Je kunt in de eerste plaats de stenen zelf gaan leggen in plaats van dit door een stratenmaker te laten doen. Dit natuurlijk wel wanneer je ook weet wat je doet en er een mooi eindresultaat zal ontstaan. De tweede stap is om goedkope straatstenen op te zoeken en die in je tuin te gaan gebruiken. Met de goedkope straatstenen kun je vaak meer dan de helft van de kosten van nieuwe straatstenen besparen. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Zeker als je een grote tuin hebt.

Waar vind je goedkope straatstenen?

Goedkope straatstenen kun je soms bij een tegelhandel of stenenhandel vinden. Soms hebben ze een partij welke nog over is of goedkope straatstenen welke in de aanbieding gaan. Je krijgt er netjes een factuur bij, wat als ondernemer wel gemakkelijk. Er zijn echter meerdere manieren om goedkope straatstenen te krijgen.

Tweedehands goedkope straatstenen

Natuurlijk kun je ook op zoek gaan naar gebruikte goedkope straatstenen. De straatstenen hebben als voordeel dat ze nadat je ze gekocht hebt niet meer verkleuren zullen. Vaak gebeurt dit namelijk wel bij nieuwe straatstenen. Gebruikte straatstenen kopen is een goede manier om goedkope straatstenen te krijgen. Je moet ze natuurlijk nog wel ophalen bij de oude eigenaar.

De doe het zelf zaken!

Soms kun je ook geluk hebben en een B-Keuze straatsteen kopen. Er zijn soms koopjes op de markt waarmee je jouw slag kunt slaan. Op die manier krijg je mooie goedkope straatstenen voor in jouw tuin.