Een goede stratenmaker zal er altijd naar streven om zijn werk goed te doen. Bij een grote klus kan het al snel om veel geld gaan. Het is dan fijn om te weten, dat er ook een stratenmaker garantieregeling is. Zeker als je een aanbetaling moet doen is het fijn om te weten dat je aanbetaling veilig is. Welke garanties zijn er bij een stratenmaker garantieregeling?

De stratenmaker garantieregeling en je aanbetaling

Als een stratenmaker is aangesloten bij een keurmerk of bij een garantiefonds dan zal je aanbetaling veilig gesteld zijn. Het garantiefonds zal namelijk bijspringen mocht het stratenmakersbedrijf onverhoopt failliet gaan. Het is goed om te weten, dat er dan een ander bedrijf wordt ingeschakeld om de klus alsnog uit te voeren. Een keurmerk geeft je een garantie over de kwaliteit van een bedrijf en het werk van de stratenmaker.

De stratenmaker garantieregeling en niet weglopend water!

Natuurlijk kun je met een stratenmaker overleggen wat er gebeurt als er plassen ontstaan of als het water niet mooi wegloopt. Het is vaak niet de schuld van de stratenmaker wanneer er op specifieke plaatsen de grond wat meer wegzakt dan ergens anders. Het is echter wel fijn om te weten dat de stratenmaker bij je langskomt om het probleem te verhelpen. Zo kun je optimaal genieten van de nieuwe bestrating en ook een goed woordje doen voor de stratenmaker bij andere (nieuwe) klanten van hem.

De offerte en de garantieregeling

Het is slim om bij het opvragen van verschillende offertes jezelf niet blind te staren op de prijs. Kijk ook naar de kwaliteit en de garantieregeling. Op die manier is het mogelijk om een goede stratenmaker te kiezen welke het werk ook goed kan doen.