Er zijn volop verschillende serre merken. Dit betekent ook direct dat er volop verschillende serres zijn waar je uit kunt kiezen. Ieder merk gebruikt haar eigen materialen, maten en ook stijlen. Een strakke serre of een zeer landelijke serre maken het mogelijk om je woning nog mooier te maken. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt vaak kiezen uit een kant en klare oplossing of uit een serre op maat. Het mooie van een serre is dat je volop van je tuin kunt genieten en ook dat je meer leefruimte in je huis krijgt. Het is ongekend om te ontdekken hoe je dit kunt realiseren. De verschillende serre merken bieden je vaak volop verschillende mogelijkheden om een goede keuze te maken. Kies de serre welke bij jouw huis past. Laten we een aantal serre merken bespreken.

Serre merken: solarlux serres

Solarlux biedt zeer mooie en ook fascinerende serres aan. Mooie vouwwanden van glas, een balkon van glas of een mooie terrasoverkapping. De solarlux serres zie je vaak in een zakelijke omgeving. Ze zijn echter ook zeer mooi bij een woning.

Serre merken: Velux serres

Velux biedt veel meer dan alleen maar dakramen of daglichtsystemen. Je kunt bij Velux ook terecht voor een complete inpandige serre.

Serre merken: Gesbo serres

Sinds 1978 is Gesbo serres er al. Het is een bedrijf met haar roots in België. Ze bouwen al vele jaren de meest mooie serres en zijn een zeer bekend merk.

Serre merken: Serbo serres

Een bedrijf van Nederlandse bodem is Serbo serres. Ze zijn gespecialiseerd in het maken, ontwerpen en ook het plaatsen van veranda’s en serres. Ze beheren het complete traject, waardoor er een geweldig eindresultaat ontstaat.

Kies het serre merk wat je het meeste aanspreekt!