Als je een serre hebt laten maken dan zal je hier volop van genieten. Het is heerlijk om te zien hoe je van een mooie serre gebruik kunt maken en hoe het een verrijking is van je huis. Als je gaat verhuizen dan zal je je vaak afvragen of het ook mogelijk is om de serre mee te verhuizen. Een serre meeverhuizen is natuurlijk wel mogelijk. Het is echter een hele klus en het is belangrijk om de serre zonder schade mee te verhuizen.

Een goed alternatief!

Aangezien de serre vast zit aan je woning is het belangrijk om hier goede afspraken over te maken als je je woning gaat verkopen. Het is belangrijk om de woning zonder serre te verkopen als je de serre meeverhuizen wilt. Het is belangrijk om de serre goed te verwijderen en natuurlijk ook om de woning netjes achter te laten. Een serre meeverhuizen is veel werk. Als je een huurwoning hebt dan zal je met de verhuurder hier goede afspraken over moeten maken. Heb je een koopwoning dan kun je de serre misschien beter met de woning gaan verkopen. Op die manier krijg je een hogere opbrengst en kan je bij je nieuwe woning een nieuw serre gaan bouwen.

De serre meeverhuizen: wel of niet doen?

Denk er goed over na wat je graag wilt. Is er een alternatief om de serre bij de woning te laten? Of is het beter om de serre mee te verhuizen naar je nieuwe huis? En wie gaat je hierbij helpen? Kun je de serre ook weer opnieuw plaatsen bij je nieuwe woning? Of zijn de afmetingen anders en zal het krapjes worden? Denk goed na wat je graag wilt om daarna te beslissen of je de serre meeverhuizen wilt of niet.