Als je een mooie tuin hebt met een goed hekwerk, dan is het belangrijk om natuurlijk ook nog in en uit je tuin te kunnen gaan. Het is belangrijk om een tuinpoort te hebben. Een tuinpoort om je tuin in en uit te kunnen gaan. Een tuinpoort moet je beschermen tegen ongenode gasten en daarnaast ook zorgen voor een mooie tuin. Het is dus belangrijk om de tuin af te kunnen sluiten. We vertellen je graag meer over tuinpoorten en ook over de bijbehorende prijzen en kosten.

De kosten van een tuinpoort
Een tuinpoort is beschikbaar in vele verschillende afmetingen, prijzen en ook van verschillende materialen. De prijs is afhankelijk van het materiaal, het soort en ook van de afmeting van de deur. Hieronder hebben we een aantal prijsvoorbeelden weergegeven. Kies de beste optie!

Een tuindeur van een meter bij zestig centimeter kost ongeveer 20 tot 100 euro als het om een houten deur gaat. Een metalen deur kost rond de 100 euro. Een draaipoort kost rond de 250 euro tot 3000 euro. Het is afhankelijk van wat je precies wilt hebben. Een schuif tuinpoort kost rond de 1000 tot 5000 euro. Het is goed om een indicatie te hebben. Echter een exacte prijs is natuurlijk een stuk prettiger om mee te gaan rekenen.

Een offerte opvragen!
Het beste is het om een offerte op te vragen voor de verschillende mogelijkheden om een goede prijs te ontdekken voor de tuinpoort van je dromen. Je kunt dan ontdekken welke kwaliteit je mag verwachten, of het bedrijf een garantie geeft en natuurlijk ook wat de kosten zijn van een tuinpoort. Het is goed om te zien welke verschillende opties er zijn om volop te genieten van de mogelijkheden, die een tuinpoort te bieden heeft.

Kies jij ook voor een mooie tuinpoort?
Kies dan vooral voor kwaliteit. Het is beter om soms wat meer te betalen om zo een goede kwaliteit tuinpoort te krijgen. Op de lange termijn zal je er veel meer van gaan genieten. Ook is het mogelijk om zo op de lange termijn voor een goedkopere tuinpoort te kiezen. Je hoeft dan immers minder snel weer je portemonnee te trekken om een poort te krijgen in je tuin.

Waarom een hekwerk specialist uit de regio?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er iets fout gaat
> Kleine lokale bedrijven leveren vaak extra service
> Benader specialisten door offertes op te vragen

Meer informatie:

> Hekwerk
> Soorten hekwerk
> Hekwerk plaatsen
> Particulier
> Zakelijk
> Voordelen
> Offertes