Als je een groot hekwerk hebt met een zware en stevige poort dan is het goed om te kiezen voor een poortautomatisering. Een elektrische poort kan het leven een stuk gemakkelijker maken en fijner. Er zijn verschillende mogelijkheden en prijzen waardoor je volop kunt genieten van de poortautomatisering. Er zijn verschillende soorten motoren en ook prijzen waar je gebruik van kunt maken.

Wat kost een elektrische poort of poortautomatisering?
De prijzen hangen sterk af van de soort poort en ook van de afmetingen van de poort. We hebben hieronder een opsomming gemaakt van de mogelijkheden en de prijzen. De afmetingen van de poort welke we gebruikt hebben zijn 3 meter breed en 1 meter hoog.

Een losse motor welke op de onder rond rolt kost tussen de 300 tot 1200 euro. Een schuifpoort automatiseren zal ongeveer 400 tot 2000 euro kosten. Een ondergrondse dubbele draaipoort zal rond de 600 tot 4500 euro kosten. Een schuifpoort kost 4000 euro tot 5500 euro. Een elektrische metalen schuifpoort met poortautomatisering zal rond de 6000 euro kosten. Hierbij is er ook rekening gehouden met de montage van de poortautomatisering en de poort.

Zelf de poortautomatisering plaatsen?
Als je handig bent dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om zelf de poortautomatisering uit te voeren. Kies ervoor om echter de poortautomatisering uit te laten voeren door een professional. Op die manier krijg je een garantie op het werk en weet je ook precies, dat het op de juiste manier is uitgevoerd.