Als je een garagedeur wilt gaan kopen dan kun je uit vele garagedeur soorten modellen kiezen. Graag nemen we een aantal van de garagedeur soorten modellen door met je. Het beste is om naar een showroom te gaan om daar de verschillende garagedeur soorten modellen te bekijken. Zo kun je een nog betere keuze maken uit alle garagedeur modellen van de verschillende garagedeur fabrikanten.

De roldeur garagedeur

Vooral als je een beperkte ruimte in jouw garage hebt is het goed om te kiezen voor een roldeur garagedeur. Een kanteldeur of een sectionaaldeur kan namelijk teveel ruimte in beslag nemen. Deze hebben vooral bij het plafond veel meer ruimte nodig. Doordat de garage roldeur zich helemaal oprolt heb je minder ruimte nodig en is het een uitstekende oplossing.

De garagedeur soortenmodellen met een kanteldeur

De laatste tientallen jaren wordt er volop gekozen voor een kanteldeur of een kantelbare garagedeur. De garagedeur heeft minder ruimte nodig in vergelijking met een garagedeur met openslaande garagedeuren.

De sectionale garagedeur

Een mooie garagedeur is een sectionale garagedeur. Hij schuift in delen omhoog en ziet er erg mooi uit. Het is een zeer populaire garagedeur en wordt vaak gekozen.

De traditionele garagedeur

Een nieuwe garagedeur kopen is een mooie klus. En natuurlijk kun je ook voor een traditionele openslaande garagedeur kiezen. Een mooie garagedeur welke uitstekend past bij zowel de wat oudere woning als een moderne woning.

Een zijwaartse garagedeur

Er zijn sectionaal deuren die naarboven opengaan. Ook zijn er sectionaal deuren welk naar links of rechts open kunnen gaan. ze schuiven dan mooi naar de zijkant. Dit kan in sommige gevallen een goede uitkomst zijn. Je ziet het echter niet vaak. We willen je deze mogelijkheid en soort garagedeur niet ontnemen.