Wil je graag een garagedeur die niet teveel ruimte in beslag neemt en mooi omhoog gaat? Dan kun je het beste kiezen voor een garagedeur sectionale poorten. De garagedeur sectionale poorten bestaat uit een aantal geschakelde panelen welke mooi een voor een omhoog of omlaag kunnen gaan. Er zijn trouwens ook sectionale garagedeuren welke van links naar rechts open kunnen gaan of de andere kant om. De verticale garagedeur sectionale poorten draait op het hoogste punt naar de achterkant.

Enkele voordelen en ook nadelen van een garagedeur sectionale poorten

Er zijn volop voordelen te benoemen voor een garagedeur sectionale poorten. Het is echter goed om ook de nadelen te kennen om zo een afgewogen beslissing te maken. Laten we beginnen met de voordelen van een garagedeur sectionale poorten. Het belangrijkste van een garagedeur sectionale poorten is dat het plaats besparend werkt. Je hoeft op de oprit en in je huis geen ruimte te reserveren om de garagedeur open te laten draaien of om te laten sluiten. Ook is een garagedeur sectionale poorten erg licht. Daarnaast zijn ze er in vele verschillende modellen, materialen en uitvoeringen te verkrijgen. Vaak zijn ze ook op maat gemaakt.

Een nadeel van de garagedeur sectionale poorten is dat ze vaak prijzig zijn. Echter vaak wegen de voordelen op tegen de nadelen van deze mooi garagedeur.

Wat kost een garagedeur sectionale poorten?

Een goede garagedeur sectionale poorten welke op maat gemaakt wordt zal voor zes vierkante meter ongeveer 2.000 euro kosten. Dit is inclusief het plaatsen. Dit is echter een richtprijs. Een garagedeur sectionale poorten wordt namelijk vaak op maat gemaakt.