Er worden vele garagedeuren in de particuliere huizen gebruikt in ons land. We zouden bijna vergeten dat er ook veel garagedeuren voor industrieel gebruik worden ingezet. Een garagedeur voor industrieel gebruik is vaak op een aantal zaken anders dan een garagedeur voor particulieren. Zo zijn ze vaak een stuk hogere en ook bredere. Ze zijn verder eigenlijk op veel punten hetzelfde. Ze worden van hetzelfde materiaal gemaakt en zorgen voor een goede isolerende werking. Vaak zijn ze ook uitgerust met een motor om zo snel en gemakkelijk open en dicht te gaan.

Een garagedeur voor industrieel gebruik met een raam

Doordat de garagedeuren voor industrieel gebruik vaak een stuk groter zijn houden ze veel daglicht tegen. Het is daarom heel gebruikelijk dat de garagedeuren voorzien zijn van een raam. Zo komt er nog volop daglicht naar binnen. En meer daglicht betekent gewoon meer genieten. Niets groeit in het donker! En het is natuurlijk ook fijn om een goed gevoel te hebben bij het daglicht van buiten. Anders weet je niet eens dat het al een stuk later is dan je denkt en je in het donker naar huis moet gaan.

Waar koop je een garagedeur voor industrieel gebruik?

Een mooie garagedeur kopen voor industrieel gebruik kun je niet bij iedere specialist doen. Veel garagedeur leveranciers leveren specifiek voor particulieren en niet voor de industrie. Het is dus goed om naar een specialist voor industriële deuren te gaan. Door hun specialisatie kunnen ze je ook een stuk beter helpen dan een bedrijf welke het er maar een beetje bij doet.