Heb je besloten om de carport zelf te gaan monteren? Dan is het goed als er bij de carport ook een carport montage handleiding zit. Een handleiding om te zien wat je nodig hebt en ook hoe je de verschillende carport onderdelen met elkaar moet gaan verbinden. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal kan en wat er ook allemaal mogelijk is.

Wat heb je nodig bij een carport montage?

Om zelf een carport te monteren heb je in de eerste instantie hulp nodig. Het beste kun je een carport monteren met twee tot drie personen. Ook heb je een ladder nodig en een accuschroefmachine. Daarnaast is een schop handig, een hamer en ook een zaag voor de planken welke op de boei komen.
En natuurlijk heb je de materialen nodig om de carport in elkaar te kunnen zetten.

Waar moet je beginnen?

Het beste kun je starten bij het graven van de fundering of de gaten voor de betonpoeren. Maak een sterke fundering waar de carport op kan rusten. Vervolgens kun je de verticale palen gaan plaatsen en alle andere delen gaan monteren.

Doe het zorgvuldig!

Maak van de carport montage geen spoedklus. Zorg ervoor dat je de carport op een mooie manier in elkaar kunt zetten en dat je volop kunt gaan genieten van je eigen mooie carport. Als je het snel en rap rap doet dan zal je niet kunnen genieten van de carport en zal iedere oneffenheid en slechte afwerking je gaan storen.
Veel succes met de carport montage.