Een terreinbeveiliging is op vele verschillende manieren mogelijk. Het begint eigenlijk altijd met het afschermen van het terrein. Hiervoor worden hekken en hekwerken gebruikt. Op het hekwerk kun je nog prikkeldraad maken of andere afschrikkende hulpmiddelen. Als je het terrein nog beter wilt bewaken dan kun je ook nog voor een intercom toegang zorgen, een goed afsluitbare poort, video bewaking en eventueel een waakhond. Het is dan moeilijk om nog last te krijgen van inbrekers. Het is natuurlijk niet uit te sluiten, maar het wordt ze wel moeilijk gemaakt.

Voorkomen is beter dan genezen

Wanneer er een keer bij je is ingebroken dan weet je vast en zeker ook wel, dat dit geen pretje is. Het gevoel wat je erdoor krijgt en natuurlijk ook alle zaken welke je mist. Niet alleen de zaken en spullen waar je geen emotionele binding mee had, maar vooral juist de spullen welke je wel dierbaar waren. Een erfstuk missen is gewoon geen pretje. Vaak zie je ze nooit meer terug en worden ze voor een appel en een ei verkocht. Het is daarom beter om een goede terreinbeveiliging te hebben en een goede tuinbeveiliging.

Wat kost een terreinbeveiliging?

Eigenlijk hoeft een terreinbeveiliging niet duur te zijn. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat het goed gebeurt. Overleg met een specialist wat de mogelijkheden zijn en hoe ook jij een goede terreinbeveiliging kunt krijgen. Het is mooi om de verschillende mogelijkheden te vergelijken om daarna op basis van de prijs, de kwaliteit en de garanties een keuze te maken.

Prijzen spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk is een goede keuze. Het is sterk, stevig en kan op vele manieren gebruikt worden. Het is ideaal voor een bedrijventerrein. Ook is het zeer geschikt voor particulieren. In dit artikel zullen we de verschillende zaken en prijzen van een spijlenhekwerk met je doornemen. Ook geven we een voorbeeld om de kosten in beeld te krijgen.

De prijzen van een spijlenhekwerk hangen af van de hoogte en ook van de lengte van het hekwerk. Ook de bewerkingen zijn van groot belang voor een spijlenhekwerk. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Hieronder geven je een beeld van de kosten van een spijlenhekwerk. De prijzen zijn per vierkante meter weergegeven en of het hekwerk verzinkt is of gecoat.

Prijs verzinkt Prijs gecoat
Spijlenhekwerk 100 x 100 cm € 36 – € 67 € 51 – € 87
Inlooppoort 100 x 100 cm € 241 – € 296 € 271 – € 301
Schuifpoort 300 x 100 cm € 966 – € 1801 € 1081 – € 1901
Draaipoort 300 x 100 cm € 456 – € 856 € 517 – € 901

Een verzinkt hekwerk van spijlen van een meter hoog en 12 meter in omtrek zal in combinatie met een inlooppoort rond de750 euro kosten. Hier komen nog wel kosten bij voor de montage.

De montagekosten zijn vaak de kosten waarin je het grootste verschil ziet tussen de verschillende aanbieders en de bedrijven welke de spijlenhekwerk plaatsen.

Een offerte op maat!

Het is altijd verstandig om meerdere offertes op te vragen om zo een goed beeld van de kosten en de mogelijkheden te krijgen van een goed spijlenhekwerk.

Dichte schutting

De meest gekozen en verkochte schuttingen in Nederland zijn niet de open schuttingen, maar de dichte schutting. Het doel van een schutting is meestal om een goede erfafscheiding te krijgen en om daarnaast ook te zorgen voor een goede manier om meer privacy te krijgen. Het is heerlijk en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij een mooie schutting (Een dichte schutting) in je tuin kunt krijgen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Als we het over een dichte schutting hebben dan zijn er tal van mogelijkheden. Graag sommen we er een paar op om zo een beeld te krijgen van de opties:

  • Een coniferen schutting
  • Een klimop schutting
  • Een houten schutting
  • Een metalen schutting
  • Een stenen schutting
  • Een kokos schutting
  • Een stapelsteen plantenbak schutting
  • Een combinatie van de bovenstaande opties

Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn. Kijk wat er allemaal kan en hoe ook jij een mooie schutting kunt krijgen.

Wat zijn de kosten van de schutting?

Natuurlijk kent iedere schutting zo zijn eigen kosten. Het is ook mogelijk om sommige schuttingen zelf te plaatsen en anderen juist te laten plaatsen. Als je weinig tijd hebt dan kun je het beste ervoor kiezen om de schutting te laten plaatsen. Hetzelfde geldt wanneer je twee linkerhanden hebt.

De kosten?

Het beste is het om meerdere offertes op te vragen van de schutting welke je graag wilt hebben. Op die manier is het mogelijk om de prijzen hekwerk te vergelijken. Ook kun je zien welke garanties je krijgt, welke kwaliteit je mag verwachten en of je daarnaast dus een goede prijs krijgt aangeboden. Kies een bedrijf met de beste prijs kwaliteit verhouding en een dichte schutting welke bij jouw tuin past.

Lees verder:

RVA
VCA