Materialen en middelen om schoon te maken
Voor het glazen wassen heb je verschillende middelen en materialen nodig om de ramen mooi schoon te maken. Denk hierbij aan het schoonmaakmateriaal en de middelen om je ramen mooi schoon te krijgen zonder dat er strepen achterblijven. Ook heeft een glazenwasser natuurlijk een emmer nodig, een dweil, doe en trekker om de ramen schoon te maken. Vergeet echter ook niet een trapje, een ladder of een ander materiaal om ook de wat hoger gelegen ramen schoon te maken.
Heb jij alles in kantoor of winkel?

Voordat je begint met het glazen wassen is het goed om te controleren of je alle materialen en middelen voor het glazen wassen op kantoor hebt. Het is belangrijk om te ontdekken welke verschillende manieren er zijn om je ramen mooi schoon te maken.
Woon je op de derde verdieping?

Als je op een hogere verdieping woont is het belangrijk om ook een hoogwerker te hebben om hier bij te komen. Vaak woon je dan in een appartementen complex en zal er een glazenwasser ingehuurd worden om de klus te klaren.
Een bedrijf of zakelijk pand!

Bij een kantoorpand of een zakelijk pand heb je eigenlijk dezelfde glazen wassen materialen en middelen nodig om schoon te maken dan bij een woning. Hier zal dus weinig verschil tussen zitten.
Wat kosten de materialen en middelen om schoon te maken?

Om het bedrijfspand zelf mooi schoon te maken zal je moeten investeren in de verschillende materialen en middelen. Kies hierbij altijd voor kwaliteit om een optimaal eindresultaat te krijgen en om er lang van te kunnen genieten. De kosten liggen vooral aan hoeveel verdiepingen je kantoorpand heeft en hoe gemakkelijk je dus bij de ramen kunt komen.