Het is natuurlijk slim om een glazenwasser je ramen te laten schoonmaken. Je kunt dan volop van alle voordelen genieten, zonder last te hebben van de nadelen. Het is echter wel goed om bekend te zijn met de ramen wassen kosten. Anders dan kan dit natuurlijk een groot nadeel gaan worden. Je kunt beter voorkomen dat je achteraf geen verrassingen krijgt. De glazen wassen kosten zijn trouwens erg redelijk en goed te overzien.
Wat zijn de glazen wassen kosten?

Je kunt een winkel al laten schoonmaken voor ongeveer €20 euro. Een kantoorpand kost eveneens zo een €20 euro per keer. Als er een trap nodig is dan gaan de kosten omhoog. Zo kan je een heel kantoorpand van 5 verdiepingen laten schoonmaken voor minder dan €300 euro. De ramen worden dan schoongemaakt en ook de kozijnen worden netjes vrijgemaakt van vuil. Voor bedrijfspanden en kantoren wordt vaak een prijs op maat afgesproken.
Hoe werkt een glazenwasser?

Een glazenwasser zal de wensen met je doornemen en kijken hoeveel ramen er schoongemaakt moeten worden. Ook zal hij kijken of alle ramen goed bereikbaar zijn of dat er een ladder nodig zijn. Vaak kan dit telefonisch, maar ook ter plaatse gebeuren.

Hierna zal de glazenwasser de frequentie van het schoonmaken met je bespreken. Vaak is een minimale frequentie van vier keer per jaar nodig om de ramen schoon te laten maken door een glazenwasser. Vaak krijg je trouwens na de eerste wasbeurt de definitieve prijs voor het schoonmaken van je ramen.